Theoriecursus Tilburg

Theoriecertificaat halen voor auto-motor-scooter? Theoriecursus Tilburg. Les in de ochtend, CBR-examen in de middag. Reserveer je les en examen hieronder.

Exclusief CBR-examenkosten

Kies je theoriecursus

Inschrijven
Inschrijven

Het hoogste slagingspercentage

πŸ†
123-theorie
83%
Overige theoriescholen
61%
CBR gemiddelde
47%
Bron: uitslagen motor 2021 & 2022 (CBR Open Data)

18 cursus- locaties in Nederland

Altijd een leslocatie bij jou in de buurt.

Inschrijven
Locaties waar je een theoriecursus kunt volgen

Meer dan 140.000 leerlingen geslaagd πŸ†

Ben jij de volgende?

Het hoogste slagingspercentage

πŸ†
123-theorie
83%
Overige theoriescholen
61%
CBR gemiddelde
47%
Bron: uitslagen motor 2021 & 2022 (CBR Open Data)

18 cursus- locaties in Nederland

Altijd een leslocatie bij jou in de buurt.

Inschrijven
Locaties waar je een theoriecursus kunt volgen

Meer dan 140.000 leerlingen geslaagd πŸ†

Ben jij de volgende?

Theorieles voor auto, motor of scooter

In Noord-Brabant bieden wij op diverse locaties scooter, motor of autotheorie trainingen. Zo kun je niet alleen terecht in Breda, Eindhoven en Den Bosch; ook kun je bij ons terecht voor een theoriecursus in Tilburg! Onze cursus is niet zomaar een cursus. Het is een intensieve training van 1 dagdeel. Je krijgt les in de ochtend en doet op dezelfde dag examen bij het CBR. Onze training is van hoge kwaliteit en wordt gegeven door docenten met ruime praktijkervaring. Je zult merken dat de kennis die je opdoet in 1 ochtend, de rest van je leven bij zal blijven. Ons slagingspercentage is dan ook bijzonder hoog.

Inschrijven

Online reserveren van je les en CBR-examen

Bij ons is het reserveren van je theorieles en je CBR-examenplek eenvoudig. Schrijf je eerst in voor onze theoriecursus Tilburg. De training kost op dit moment €99,-. Je kunt hierbij kiezen uit auto theorie, motor theorie of scooter theorie.

Vervolgens kies je het soort CBR-examen. Het standaard examen is voor 99% van de deelnemers geschikt en kost €41. Ben je erg dyslectisch? Kies dan een verlengd examen. Hierbij krijg je op 1 onderdeel extra tijd. Let op, er zijn wel extra kosten verbonden aan een verlengd examen en er zijn minder plekken beschikbaar.

Als je geen voorkeursdatum opgeeft, dan zoeken wij een plek voor je, zo snel mogelijk. Heb je zelf al een examenplek gereserveerd bij het CBR? Dan kun je toch nog gewoon meedoen met de training. Alle lesstof, oefenmateriaal en vervoer van/naar het CBR is bij de prijs inbegrepen.

Inschrijven

Lees hier de ervaringen van onze cursisten.

Eendaagse theoriecursus Tilburg

De training is een dagcursus. Dit houdt in dat je intensief les krijgt in de ochtend op onze locatie in Tilburg. In de middag vertrekken we met de lesgroep naar het CBR om examen te doen. Na inschrijving voor de theorieles, ontvang je een persoonlijke inlog voor de digitale oefenomgeving. Hier kun je alvast kennismaken met de lesstof, verkeersborden oefenen en testvragen maken. Ook bieden we online theorie-examens aan om te oefenen, precies in de stijl zoals je die bij het CBR kunt verwachten.

Is de lesdag aangebroken? Je wordt vroeg verwacht voor je theoriecursus in Tilburg. Vergeet je ID niet, deze heb je nodig om examen te doen. Na een korte kennismaking gaan we aan de slag. De training is volledig examengericht. Dit houdt in dat we precies dezelfde vraagstijl, woorden etc. gebruiken, zoals je ook op je examen zult krijgen. Je zult merken dat er ruimte is voor persoonlijke aandacht. Heb je last van faalangst of concentratieproblemen? Geef het aan. Onze docenten hebben veel ervaring en kunnen je echt helpen. Tijdens de theoriecursus Tilburg bieden we voldoende pauzes aan; neem dus lekker wat eten en drinken mee.

Inschrijven

CBR-theorie examen in de middag

In de middag gaan we met de groep naar het CBR. Wij regelen het vervoer. Bij het CBR kun je je aanmelden via de speciale aanmeldzuil. Dan is het wachten geblazen, totdat je naar binnen mag. Alleen je ID mag de examenzaal mee naar binnen, de rest van je spullen laat je achter in een locker. Wil je gebruik maken van een koptelefoon? Dan kun je die pakken bij binnenkomst van de examenzaal. Je krijgt een plekje met computer toegewezen en kan beginnen met je examen. Je ziet direct of je geslaagd bent voor je theoriecursus in Tilburg!

Inschrijven

Meet the team

Het succes achter 123-theorie!

Meer over het team
Meer over het team

Wall of Fame πŸŽ‰

In één keer geslaagd. Ben jij de volgende?

Veelgestelde vragen

Bekijk alle vragen

123-theorie les in Tilburg

Wil je ook snel je theoriecertificaat halen? En les krijgen van ervaren docenten, met veel humor en ervaring? Schrijf je dan gewoon in! Twijfel je nog een beetje? Lees dan eens de ervaringen van kandidaten die je zijn voorgegaan. Je vindt ze terug op Facebook en in Google. Kandidaten die elders al meerdere malen zijn gezakt en bij ons echt in 1x slagen. Wist je trouwen dat:

  • 123-theorie al heel wat jaartjes meedraait?
  • Wij cursussen aanbieden in heel Nederland?
  • Je bij ons terecht kunt voor autotheorie, scootertheorie en motortheorie?
  • De meeste cursussen om 7.00 in de ochtend beginnen?
  • Je certificaat 1.5 jaar geldig is na behalen?

Inschrijven