Theoriecursus Rijswijk

Net als 100.000+ anderen in 1 dag slagen voor je theorie in Rijswijk? Regelen wij voor je. Schrijf je nu in hieronder!

Exclusief CBR-examenkosten

Kies je theoriecursus

Inschrijven
Inschrijven

Het hoogste slagingspercentage

🏆
123-theorie
83%
Overige theoriescholen
61%
CBR gemiddelde
47%
Bron: uitslagen motor 2021 & 2022 (CBR Open Data)

18 cursus- locaties in Nederland

Altijd een leslocatie bij jou in de buurt.

Inschrijven
Locaties waar je een theoriecursus kunt volgen

Meer dan 140.000 leerlingen geslaagd 🏆

Ben jij de volgende?

Het hoogste slagingspercentage

🏆
123-theorie
83%
Overige theoriescholen
61%
CBR gemiddelde
47%
Bron: uitslagen motor 2021 & 2022 (CBR Open Data)

18 cursus- locaties in Nederland

Altijd een leslocatie bij jou in de buurt.

Inschrijven
Locaties waar je een theoriecursus kunt volgen

Meer dan 140.000 leerlingen geslaagd 🏆

Ben jij de volgende?

Theoriecursus Den Haag, les en examen op één dag

Je wilt je rijbewijs halen en bent wellicht al aan het lessen. Je kan niet wachten om zelf lekker op pad te gaan met de auto en misschien zie je helemaal niet op tegen je praktijkexamen. Maar je theorie examen is een ander verhaal. Voor velen is het theorie gedeelte erg moeilijk. Soms door het hebben van faalangst of soms gewoon omdat de vragen lastig te begrijpen zijn en de tijd ontbreekt om uren boven de studieboeken te hangen. Daarom heeft 123-theorie de perfecte oplossing voor jou.

Ben je op zoek naar een theoriecursus in Den Haag? Zoek dan niet verder, want bij 123theorie bieden we je de beste theoriecursussen in Den Haag aan. Onze professionele docenten helpen je met alle informatie die je nodig hebt om het theorieexamen met succes te doen. We hebben een breed scala aan theoriecursussen voor alle verschillende categorieën voertuigen. Of je nu een motorrijbewijs, auto rijbewijs of scooterrijbewijs wilt halen, wij bieden de beste lessen die je voorbereiden op het examen. We hebben een modern en interactief leerprogramma dat je helpt om informatie gemakkelijk te begrijpen. Je krijgt ook de mogelijkheid om je te testen met onze online oefenexamens zodat je klaar bent voor het echte examen. Schrijf je in en doe snel mee met de beste theoriecursus in Den Haag, waarbij wij je helpen om je CBR examen te behalen in 1 dag.

Inschrijven

Theorie leren op een effectieve manier

De theoriecursus Den Haag is één van de 18 plaatsen waar een professionele leraar in één dag op een heldere manier de theorie stof met je doorneemt. En je hoeft er geen eigen boek voor aan te schaffen. Door de vragen goed uit te leggen en je handige trucs te leren, neem je de theorie snel in je op, zonder dat je hier erg veel moeite voor moet doen. Zo wordt leren je wel heel erg gemakkelijk gemaakt. De docent geeft persoonlijke begeleiding, en wil alles zo vaak uitleggen als nodig is om jou te laten slagen. De dagcursus begint rond 07.00 uur in Rijswijk. Dat is best pittig, maar je hebt het er vast voor over!

In 1 ochtend leer je alles wat je moet weten. Aan het begin van de middag vertrekken we met z’n allen naar het CBR. Wedden dat je het haalt?!

Inschrijven

Lees hier de ervaringen van onze cursisten.

Theoriecursus auto Den Haag, Amsterdam, Utrecht en meer!

Na de cursus ga je samen met je docent naar het CBR in Rijswijk (Lange Kleiweg 30). We zorgen voor persoonlijke begeleiding voor- en na het examen. Tijdens het examen moet je het zelf doen. Alhoewel, we horen vaak dat onze kandidaten de stem van de docent nog hoorden tijdens het beantwoorden van de vragen. De docent is er vóór het examen om je gerust te stellen, te helpen bij de lockers en al jouw last-minute vragen te beantwoorden. Na het examen is de docent er om jou te feliciteren! Mocht het niet gelukt zijn om te slagen (daar gaan we niet vanuit), dan geven we meteen tips voor de volgende keer mee.

Wil jij van A tot Z begeleid worden naar jouw theoriecertificaat? Schrijf je dan in via de knop hieronder!

Inschrijven

Wall of Fame 🎉

In één keer geslaagd. Ben jij de volgende?

Veelgestelde vragen

Bekijk alle vragen

Waarom 123-theorie.nl?

Het hoogste slagingspercentage

De hele dag persoonlijke begeleiding

Uitleg met energie en humor

Meteen na aanmelding online examenvragen oefenen

Binnen 1 dag jouw theorie-examen auto halen? Dat kan bij ons! Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen het theorie-examen kan halen! Heb jij dyslexie, faalangst of ADHD? Geen paniek, wij zorgen er gewoon voor dat jij 100% bent voorbereid op het examen!

Inschrijven