Persoon die de tijdelijke aanbieding van €99 aanwijst. Persoon die de tijdelijke aanbieding van €99 aanwijst.
Tijdelijke aanbieding
€179 €99
Tijdelijke aanbieding
€179 €99

Theorie snel halen

Ben je op zoek naar een steengoede cursus en wil je je theorie snel halen? Bij ons krijg je les in de ochtend en op dezelfde dag doe je examen bij het CBR. Lange wachttijden; die hebben we niet. Wij hebben vaak al binnen 2 tot 4 weken plek. En ons slagingspercentage is ontzettend hoog, dus schrijf je gewoon in! Bijkomend voordeel? Onze auto theorie training kost nu slechts 99 Euro!

Kies je cursus

Doorgaan

Plan je theoriedag

Als je je autotheorie snel wilt halen, begin je met het kiezen van je cursuslocatie en datum. Onze eendaagse cursus wordt op heel veel plekken in Nederland gegeven. Aangezien de theorie dag bestaat uit les in de ochtend en examen in de middag, zul je ook het type examen moeten kiezen.
Dit kun je zelf bij het CBR regelen en bij ons een theoriecursus op dezelfde dag volgen. Of kies voor de meest handige oplossing en boek een examen via onze site. Een slimme keuze; lange wachttijden hebben we niet! Boek je bij ons een auto theoriecursus? Dan heb je de keuze uit 2 autotheorie-examen typen:

  • Standaard examen, 30 minuten (37 Euro)
  • Examen met extra tijd, 45 minuten (49 Euro)

Voor verreweg de meeste kandidaten is het reguliere examen de beste optie. En, wil je je theorie snel halen, dan is een regulier examen de beste keuze voor jou. Daarvan zijn er veel meer beschikbaar dan een CBR examen met extra tijd. Die laatstgenoemde kan wel een goed idee zijn als je bijvoorbeeld kampt met dyslexie of een taalachterstand hebt.

Inschrijven

Hoe verloopt de snelcursus autotheorie?

De cursus begint met inschrijven. Vervolgens gaan wij op zoek naar je voorkeursplek. Naast een e-mail ontvang je ook nog een telefoontje met alle info. Ook ontvang je toegang tot onze digitale leeromgeving. Hier kun je de lesstof doornemen en alvast theorie oefenexamens doen, gewoon online. Is jouw dag aangebroken? Dan verwachten we je vroeg in de ochtend op de cursuslocatie. De exacte tijd staat in de mail. Vergeet vooral je geldige ID niet. Die heb je echt nodig bij het CBR.

De gehele ochtend gaan we aan de slag met de lesstof. We behandelen ieder item dat aan bod komt tijdens het examen. Alle lastige vragen of instinkers leggen we op een heldere manier uit. Gewoon duidelijk, zonder onnodige zaken. Je zult merken dat je de lesstof goed kunt onthouden. In de middag, rond 14.00 uur, gaan we met de groep naar het CBR. Je plek is gereserveerd. Dit heb je zelf gedaan of wij hebben het geregeld.

Inschrijven

Theorie snel halen? Zekerweten!

Voordat we naar het CBR gaan, check je nog even of je een geldig ID hebt, zoals je paspoort, je identiteitskaart of scooterrijbewijs. Echt belangrijk, zonder ID, geen examen. Als we bij het CBR aankomen moet je je aanmelden. Je typt je reserveringsnummer in en dan is het wachten geblazen.

Dit doe je in de wachtruimte. Daar hangt een beeldscherm en daarop zie je precies wat je status is, zoals:

  • Aangemeld: Je hebt je aangemeld
  • Spullen in locker: Je bent snel aan de beurt, ruim alvast al je spullen op in de kluis, behalve je ID.
  • Inchecken bij balie voor start examen: Je bent aan de beurt en mag je melden bij de balie.

De medewerker bij de balie kijkt je gegevens nog een keer na. Als je wilt, kun je gebruik maken van oordopjes. Die mag je zelf pakken. Kloppen al je gegevens? Dan mag je de zaal in en de tafel kiezen met het toegewezen nummer. Je typt je reserveringsnummer in en checkt je gegevens. Druk je op start? Dan begint je examen. Aan het einde zie je direct of je geslaagd bent voor je auto theorie!

Inschrijven

Dit zeggen onze cursisten

Klantervaringen

Cursisten beoordelen ons met een 4.9 van 5.

4,9 van 5 ★★★★★
Gebaseerd op 5277 klantervaringen.

👍  Leila Bouykhrichan

Ik heb een dagcursus bij 123Theorie genomen en ben hierdoor in 1 keer geslaagd. Hele fijne duidelijke uitleg. Alles werd heel vaak herhaald waardoor je niks kon vergeten en bij het examen zelf alles makkelijk kon beantwoorden. Aanrader!

Amsterdam, 28 april 2022

👍  Emanuel Gummels

Zonder ook maar iets van ervaring ben ik in een keer geslaagd. Er word goed, duidelijk en leuk de theorie verteld. Ik bedankt de mensen van 123Theorie!

Amsterdam, 28 april 2022

👍  Esmee Schreurs

Heb het vandaag in Enschede gehad met Boris en Leon en het was echt top!! Duidelijke uitleg ook herhaling tussendoor zodat je het echt wist en als je vragen had mocht je het direct stellen echt top cursus!!!

Enschede, 25 april 2022

👍  Milica ‘Cikic’ Rabrenovic

Geslaagd vandaag! 👍
De cursus was erg duidelijk en alles werd goed uitgelegd! Besteee🎉🎉🎉

Utrecht, 25 april 2022

Veelgestelde vragen

Hoelang is mijn theoriecertificaat geldig?
Zodra je je theorie-examen bij het CBR hebt behaald is het certificaat 1,5 jaar geldig.
Ik heb faalangst. Kan ik dan alsnog slagen voor mijn autotheorie?
Wij hebben professionele docenten die al jaren ervaring hebben met leerlingen die faalangst hebben. Ons manier van lesgeven is zeer effectief ook voor leerlingen met faalangst.
Ik heb dyslexie, kan ik de theoriecursus volgen?
Ons cursus is ook geschikt voor leerlingen met dyslexie. Wij zorgen ervoor dat ook leerlingen die dyslectisch zijn zonder problemen het examen kunnen behalen.
Mijn ID-kaart is verlopen of beschadigd, mag ik dan alsnog het examen afleggen?
Op de dag van het examen dien je een geldig legitimatiebewijs te hebben. Dit kan een ID-kaart, paspoort of rijbewijs voor een ander voertuig zijn. Indien je dit niet kan aantonen bij het CBR mag er geen examen afgelegd worden. Ook mogen er geen duidelijke beschadigingen of scheuren in het legitimatiebewijs zitten.
Kan ik met mijn scooterrijbewijs ook het examen afleggen?
Een scooterrijbewijs is ook een officieel identiteitsbewijs, hiermee kan je ook gewoon examen afleggen.
Wat gebeurt er als ik zak voor het theorie examen?
Indien je toch zakt voor het examen, kom je in aanmerking voor een korting. Neem contact op met onze klantenservice hiervoor.
Moet ik me voorbereiden voor de theoriecursus?
Het is raadzaam om je voor te bereiden voor de theoriecursus. Om je optimaal voor te bereiden krijg je van ons huiswerk toegestuurd dat je kan bestuderen. Ook krijg je toegang tot onze online theorie om vast te oefenen met de examenvragen! Eventuele vragen over de oefeningen kun je tijdens de cursus stellen.
Hoe laat beginnen de cursussen?
De meeste cursussen beginnen rond 07:15u. Tijdens de cursus krijg je natuurlijk een aantal pauzes. De cursus is rond 14:00u afgelopen. Na de cursus doe je je examen!
Hoe oud moet ik zijn om de theoriecursus te volgen?
De minimale leeftijd om deel te nemen aan het CBR theorie-examen is 16 jaar. Nadat je het examen hebt behaald is je theoriecertificaat 1,5 jaar geldig.

Bekijk alle vragen