Theorie examen auto

Wil je binnenkort je theorie examen auto halen? Dan helpen wij je graag! Wij hebben al meer dan 15.000 kandidaten geholpen aan het auto theorie certificaat! Onze dagcursus is zo effectief, dat het slagingspercentage bijzonder hoog is! En bijkomend voordeel? Naast een steengoede dagcursus kun je via ons ook je theorie examen aanvragen, zonder lange wachttijd. Je krijgt les in de ochtend en doet op dezelfde dag examen bij het CBR.

Exclusief CBR-examenkosten

Kies je theoriecursus

Inschrijven
Inschrijven

Het hoogste slagingspercentage

🏆
123-theorie
83%
Overige theoriescholen
61%
CBR gemiddelde
47%
Bron: uitslagen motor 2021 & 2022 (CBR Open Data)

18 cursus- locaties in Nederland

Altijd een leslocatie bij jou in de buurt.

Inschrijven
Locaties waar je een theoriecursus kunt volgen

Meer dan 140.000 leerlingen geslaagd 🏆

Ben jij de volgende?

Het hoogste slagingspercentage

🏆
123-theorie
83%
Overige theoriescholen
61%
CBR gemiddelde
47%
Bron: uitslagen motor 2021 & 2022 (CBR Open Data)

18 cursus- locaties in Nederland

Altijd een leslocatie bij jou in de buurt.

Inschrijven
Locaties waar je een theoriecursus kunt volgen

Meer dan 140.000 leerlingen geslaagd 🏆

Ben jij de volgende?

CBR theorie examen soorten

De eerste stap om je auto theorie examen te halen is inschrijven! Bij de inschrijving kun je aangeven of je via ons een examen wilt reserveren of dat je dit zelf regelt. Ook kun je aangeven wanneer en waar. Wij hebben vele plekken beschikbaar en je kunt vaak snel terecht. Wil je dat wij het regelen? Dan heb je hebt de keuze uit:

  • Normaal CBR theorie examen
    Dit is de standaard en eigenlijk voor bijna alle kandidaten een prima keuze. Het reguliere auto theorie examen kost €41. Er zijn veel plekken beschikbaar.
  • Verlengd CBR theorie examen
    Deze keuze is geschikt als je wilt dat het examen wordt voorgelezen en je meer tijd nodig hebt (alleen voor de kennis- en inzicht onderdelen). Het verlengde examen kost €53.
    Er zijn beperkte plekken beschikbaar.

Heb je zelf al een examen gereserveerd en wil je alleen de cursus volgen? No worries, ook dat is prima. Wij zorgen ervoor dat de training op dezelfde dag valt als je eigen gereserveerde examendatum. De auto theoriecursus is nu extra voordelig en kost slechts 99 Euro!

Inschrijven

De voorbereiding

Na de inschrijving voor het theorie examen auto gaan wij aan de slag. We plannen de cursus in en reserveren desgewenst een examenplek. We laten het je meteen weten als we jouw plekje gereserveerd hebben. Veelal kun je binnen 2 tot 4 weken terecht. In de tussentijd kun je zelf ook het een en ander doen. Bijvoorbeeld alvast oefenen met de lesstof. Wij sturen je wat vragen toe die je kunt doornemen. Ook geven we je een inlog voor een speciale leeromgeving. Superhandig. Nu kun je alvast kijken wat er allemaal aan bod komt en kun je oefenen met echte theorie examens.

Inschrijven

Meet the team

Het succes achter 123-theorie!

Meer over het team
Meer over het team

De lesdag

Via de mail heb je alle info ontvangen. Je weet precies wat je moet meenemen, en hoe laat we je verwachten bij de cursus. Daar aangekomen maken we even kennis en gaan we aan de slag. De hele ochtend besteden we aan het leren van auto theorie. De docenten gebruiken heldere taal en zorgen ervoor dat je de stof echt begrijpt. Zelfs als je last hebt van faalangst of je moeilijk kunt concentreren is de theorieles goed te volgen. We behandelen de exacte lesstof en gebruiken de vraagstellingen zoals je ook zult krijgen tijdens het theorie examen auto. Van gevaarherkenning tot inzicht. Van sleepvragen tot meerkeuze. Je zult alles leren. In de middag gaan we met z’n allen naar het CBR. Wij regelen het vervoer.

Inschrijven

Theorie examen auto bij het CBR

We zullen ruim op tijd bij het CBR aankomen. Via de aanmeldzuil laat je weten dat je er bent. Je typt je gegevens en reserveringsnummer in. Vergeet vooral je geldige ID niet. Vervolgens moet je even wachten tot je aan de beurt bent. Dit wordt duidelijk op een scherm aangegeven. Is het zover? Dan loop je naar de balie. Daar zal een CBR medewerker je gegevens controleren en mag je achter een scherm plaatsnemen. Als je klikt op start, zal het theorie examen auto beginnen. In totaal duurt het reguliere examen 30 minuten en het verlengde examen 45 minuten. Je ziet direct of je het auto theorie examen hebt gehaald.

Inschrijven

Lees hier de ervaringen van onze cursisten.

Veelgestelde vragen

Bekijk alle vragen