Persoon die de tijdelijke aanbieding van €99 aanwijst. Persoon die de tijdelijke aanbieding van €99 aanwijst.
Tijdelijke aanbieding
€179 €99
Tijdelijke aanbieding
€179 €99

Theorie examen auto

Wil je binnenkort je theorie examen auto halen? Dan helpen wij je graag! Wij hebben al meer dan 15.000 kandidaten geholpen aan het auto theorie certificaat! Onze dagcursus is zo effectief, dat het slagingspercentage bijzonder hoog is! En bijkomend voordeel? Naast een steengoede dagcursus kun je via ons ook je theorie examen aanvragen, zonder lange wachttijd. Je krijgt les in de ochtend en doet op dezelfde dag examen bij het CBR.

Kies je cursus

Doorgaan

CBR theorie examen soorten

De eerste stap om je auto theorie examen te halen is inschrijven! Bij de inschrijving kun je aangeven of je via ons een examen wilt reserveren of dat je dit zelf regelt. Ook kun je aangeven wanneer en waar. Wij hebben vele plekken beschikbaar en je kunt vaak snel terecht. Wil je dat wij het regelen? Dan heb je hebt de keuze uit:

  • Normaal CBR theorie examen
    Dit is de standaard en eigenlijk voor bijna alle kandidaten een prima keuze. Het reguliere auto theorie examen kost 37 Euro. Er zijn veel plekken beschikbaar.
  • Verlengd CBR theorie examen
    Deze keuze is geschikt als je wilt dat het examen wordt voorgelezen en je meer tijd nodig hebt (alleen voor de kennis- en inzicht onderdelen). Het verlengde examen kost 49 Euro.
    Er zijn beperkte plekken beschikbaar.

Heb je zelf al een examen gereserveerd en wil je alleen de cursus volgen? No worries, ook dat is prima. Wij zorgen ervoor dat de training op dezelfde dag valt als je eigen gereserveerde examendatum. De auto theoriecursus is nu extra voordelig en kost slechts 99 Euro!

Inschrijven

De voorbereiding

Na de inschrijving voor het theorie examen auto gaan wij aan de slag. We plannen de cursus in en reserveren desgewenst een examenplek. We laten het je meteen weten als we jouw plekje gereserveerd hebben. Veelal kun je binnen 2 tot 4 weken terecht. In de tussentijd kun je zelf ook het een en ander doen. Bijvoorbeeld alvast oefenen met de lesstof. Wij sturen je wat vragen toe die je kunt doornemen. Ook geven we je een inlog voor een speciale leeromgeving. Superhandig. Nu kun je alvast kijken wat er allemaal aan bod komt en kun je oefenen met echte theorie examens.

Inschrijven

De lesdag

Via de mail heb je alle info ontvangen. Je weet precies wat je moet meenemen, en hoe laat we je verwachten bij de cursus. Daar aangekomen maken we even kennis en gaan we aan de slag. De hele ochtend besteden we aan het leren van auto theorie. De docenten gebruiken heldere taal en zorgen ervoor dat je de stof echt begrijpt. Zelfs als je last hebt van faalangst of je moeilijk kunt concentreren is de theorieles goed te volgen. We behandelen de exacte lesstof en gebruiken de vraagstellingen zoals je ook zult krijgen tijdens het theorie examen auto. Van gevaarherkenning tot inzicht. Van sleepvragen tot meerkeuze. Je zult alles leren. In de middag gaan we met z’n allen naar het CBR. Wij regelen het vervoer.

Inschrijven

Theorie examen auto bij het CBR

We zullen ruim op tijd bij het CBR aankomen. Via de aanmeldzuil laat je weten dat je er bent. Je typt je gegevens en reserveringsnummer in. Vergeet vooral je geldige ID niet. Vervolgens moet je even wachten tot je aan de beurt bent. Dit wordt duidelijk op een scherm aangegeven. Is het zover? Dan loop je naar de balie. Daar zal een CBR medewerker je gegevens controleren en mag je achter een scherm plaatsnemen. Als je klikt op start, zal het theorie examen auto beginnen. In totaal duurt het reguliere examen 30 minuten en het verlengde examen 45 minuten. Je ziet direct of je het auto theorie examen hebt gehaald.

Inschrijven

Dit zeggen onze cursisten

Klantervaringen

Cursisten beoordelen ons met een 4.9 van 5.

4,9 van 5 ★★★★★
Gebaseerd op 5277 klantervaringen.

👍  Leila Bouykhrichan

Ik heb een dagcursus bij 123Theorie genomen en ben hierdoor in 1 keer geslaagd. Hele fijne duidelijke uitleg. Alles werd heel vaak herhaald waardoor je niks kon vergeten en bij het examen zelf alles makkelijk kon beantwoorden. Aanrader!

Amsterdam, 28 april 2022

👍  Emanuel Gummels

Zonder ook maar iets van ervaring ben ik in een keer geslaagd. Er word goed, duidelijk en leuk de theorie verteld. Ik bedankt de mensen van 123Theorie!

Amsterdam, 28 april 2022

👍  Esmee Schreurs

Heb het vandaag in Enschede gehad met Boris en Leon en het was echt top!! Duidelijke uitleg ook herhaling tussendoor zodat je het echt wist en als je vragen had mocht je het direct stellen echt top cursus!!!

Enschede, 25 april 2022

👍  Milica ‘Cikic’ Rabrenovic

Geslaagd vandaag! 👍
De cursus was erg duidelijk en alles werd goed uitgelegd! Besteee🎉🎉🎉

Utrecht, 25 april 2022

Veelgestelde vragen

Hoelang is mijn theoriecertificaat geldig?
Zodra je je theorie-examen bij het CBR hebt behaald is het certificaat 1,5 jaar geldig.
Ik heb faalangst. Kan ik dan alsnog slagen voor mijn autotheorie?
Wij hebben professionele docenten die al jaren ervaring hebben met leerlingen die faalangst hebben. Ons manier van lesgeven is zeer effectief ook voor leerlingen met faalangst.
Ik heb dyslexie, kan ik de theoriecursus volgen?
Ons cursus is ook geschikt voor leerlingen met dyslexie. Wij zorgen ervoor dat ook leerlingen die dyslectisch zijn zonder problemen het examen kunnen behalen.
Mijn ID-kaart is verlopen of beschadigd, mag ik dan alsnog het examen afleggen?
Op de dag van het examen dien je een geldig legitimatiebewijs te hebben. Dit kan een ID-kaart, paspoort of rijbewijs voor een ander voertuig zijn. Indien je dit niet kan aantonen bij het CBR mag er geen examen afgelegd worden. Ook mogen er geen duidelijke beschadigingen of scheuren in het legitimatiebewijs zitten.
Kan ik met mijn scooterrijbewijs ook het examen afleggen?
Een scooterrijbewijs is ook een officieel identiteitsbewijs, hiermee kan je ook gewoon examen afleggen.
Wat gebeurt er als ik zak voor het theorie examen?
Indien je toch zakt voor het examen, kom je in aanmerking voor een korting. Neem contact op met onze klantenservice hiervoor.
Moet ik me voorbereiden voor de theoriecursus?
Het is raadzaam om je voor te bereiden voor de theoriecursus. Om je optimaal voor te bereiden krijg je van ons huiswerk toegestuurd dat je kan bestuderen. Ook krijg je toegang tot onze online theorie om vast te oefenen met de examenvragen! Eventuele vragen over de oefeningen kun je tijdens de cursus stellen.
Hoe laat beginnen de cursussen?
De meeste cursussen beginnen rond 07:15u. Tijdens de cursus krijg je natuurlijk een aantal pauzes. De cursus is rond 14:00u afgelopen. Na de cursus doe je je examen!
Hoe oud moet ik zijn om de theoriecursus te volgen?
De minimale leeftijd om deel te nemen aan het CBR theorie-examen is 16 jaar. Nadat je het examen hebt behaald is je theoriecertificaat 1,5 jaar geldig.

Bekijk alle vragen