Persoon die de tijdelijke aanbieding van €99 aanwijst. Persoon die de tijdelijke aanbieding van €99 aanwijst.
Tijdelijke aanbieding
€179 €99
Tijdelijke aanbieding
€179 €99

Slaag supersnel voor je theorie met onze spoed theoriecursus

Kies je cursus

Doorgaan

Autorijden is hartstikke leuk en geeft je veel zelfstandigheid. Voor het zover is dat je alleen een auto mag besturen, heb je echter nog een paar hindernissen te nemen. Een daarvan is het theorie-examen. Zonder dat je hiervoor slaagt, kun je namelijk niet afrijden. Waarschijnlijk heb jij net als veel andere toekomstige automobilisten geen zin om dagenlang te studeren op alle verkeersregels. 123-theorie.nl heeft de oplossing voor je: een spoed theoriecursus voor je autorijbewijs!

Spoedcursus theorie; leren in de ochtend, geslaagd in de middag

Met onze spoedcursus theorie heb je in 1 dag het felbegeerde certificaat dat jouw weg vrijmaakt naar het praktijkexamen. Zonder dat je al je vrije tijd moet besteden aan blokken. Op de examen dag beginnen wij om 7 uur ’s morgens met het doornemen van de examenstof. Doordat onze spoed theoriecursus puur gericht is op het examen, heb je zo snel genoeg kennis om te slagen. ’s Middags brengen we je naar het CBR, waarvoor wij al een plekje in het examenlokaal voor je hebben gereserveerd.

Inschrijven

100% kans om te slagen bij onze spoed theorie cursus!

Volg je onze spoedcursus theorie, dan ben je 100% voorbereid op het examen. Sterker nog: 95% procent van onze cursisten van de spoed theoriecursus slaagt direct de eerste keer. Zelfs degenen met faalangst, dyslexie of ADHD leggen de test via ons met goed resultaat af. Onze docenten hebben namelijk veel ervaring met mensen die het moeilijk vinden om te leren of een examen af te leggen.

Dus hoor je bij die groep? Meld je dan zeker aan bij de spoed theoriecursus van 123-theorie.nl. Bovendien kun je op diverse locaties door heel Nederland en op verschillende data meedoen. Waar en wanneer, kun je gewoon aangeven via het inschrijfformulier voor de spoedcursus autotheorie.

Inschrijven

Veelgestelde vragen

Hoelang is mijn theoriecertificaat geldig?
Zodra je je theorie-examen bij het CBR hebt behaald is het certificaat 1,5 jaar geldig.
Ik heb faalangst. Kan ik dan alsnog slagen voor mijn autotheorie?
Wij hebben professionele docenten die al jaren ervaring hebben met leerlingen die faalangst hebben. Ons manier van lesgeven is zeer effectief ook voor leerlingen met faalangst.
Ik heb dyslexie, kan ik de theoriecursus volgen?
Ons cursus is ook geschikt voor leerlingen met dyslexie. Wij zorgen ervoor dat ook leerlingen die dyslectisch zijn zonder problemen het examen kunnen behalen.
Mijn ID-kaart is verlopen of beschadigd, mag ik dan alsnog het examen afleggen?
Op de dag van het examen dien je een geldig legitimatiebewijs te hebben. Dit kan een ID-kaart, paspoort of rijbewijs voor een ander voertuig zijn. Indien je dit niet kan aantonen bij het CBR mag er geen examen afgelegd worden. Ook mogen er geen duidelijke beschadigingen of scheuren in het legitimatiebewijs zitten.
Kan ik met mijn scooterrijbewijs ook het examen afleggen?
Een scooterrijbewijs is ook een officieel identiteitsbewijs, hiermee kan je ook gewoon examen afleggen.
Wat gebeurt er als ik zak voor het theorie examen?
Indien je toch zakt voor het examen, kom je in aanmerking voor een korting. Neem contact op met onze klantenservice hiervoor.
Moet ik me voorbereiden voor de theoriecursus?
Het is raadzaam om je voor te bereiden voor de theoriecursus. Om je optimaal voor te bereiden krijg je van ons huiswerk toegestuurd dat je kan bestuderen. Ook krijg je toegang tot onze online theorie om vast te oefenen met de examenvragen! Eventuele vragen over de oefeningen kun je tijdens de cursus stellen.
Hoe laat beginnen de cursussen?
De meeste cursussen beginnen rond 07:15u. Tijdens de cursus krijg je natuurlijk een aantal pauzes. De cursus is rond 14:00u afgelopen. Na de cursus doe je je examen!
Hoe oud moet ik zijn om de theoriecursus te volgen?
De minimale leeftijd om deel te nemen aan het CBR theorie-examen is 16 jaar. Nadat je het examen hebt behaald is je theoriecertificaat 1,5 jaar geldig.

Bekijk alle vragen