Persoon die de tijdelijke aanbieding van €99 aanwijst. Persoon die de tijdelijke aanbieding van €99 aanwijst.
Tijdelijke aanbieding
€179 €99
Tijdelijke aanbieding
€179 €99

Motor theorie Deventer

Leer op een efficiënte en verantwoorde manier en slaag in één keer voor je CBR auto theorie-examen. Exclusief examen t.w.v. €37

Kies je cursus

Doorgaan

Binnenkort lekker toeren langs de Sallandse heuvelrug? Bij ons haal je je motortheorie in 1 dag. Onze dagcursus is geschikt voor kandidaten van 17 jaar en ouder. Je krijgt les in de ochtend en je doet op dezelfde dag examen bij het CBR. En wij regelen alles; van lesmateriaal tot CBR examenplaats. De dagcursus kost 99,- Euro. CBR examenkosten komen daar nog bij. Deze zijn afhankelijk van het soort examen dat je wenst.

CBR examen soorten

Bij het inschrijven voor de cursus motor theorie Deventer kun je ook een CBR examen aanvragen. We hebben diverse plekken vrij snel beschikbaar. Als je via ons een plek wilt reserveren, heb je de keuze uit twee soorten CBR examens:

  • CBR motor theorie examen standaard;
    Dit is voor verreweg de meeste kandidaten de beste keuze. Het examen duurt 30 minuten en de kosten bedragen 37,- Euro.
  • CBR motor theorie examen met extra tijd;
    Deze optie is vooral geschikt voor cursisten met dyslexie. Het examen kan voorgelezen worden door de computer. Ook is er 15 minuten extra tijd voor 2 van de 3 onderdelen. De examenkosten bedragen 49,- Euro.

Inschrijven

100% focus op het CBR motor theorie examen

Onze training motor theorie Deventer wordt al jaren met groot succes gegeven. De les is van hoge kwaliteit en het lesmateriaal uniek. De les richt zich voor 100% op het CBR examen. Dit houdt in dat de vraagstellingen en opdrachtsoorten gelijk zijn zoals op je aankomende examen. De ervaren docenten weten ingewikkelde zaken helder uit te leggen en hebben veel ervaring. Niet alleen op educatief gebied; ervaring op het gebied van omgang met leerproblematieken of faalangst is ook aanwezig. Meer dan 95% van onze kandidaten slaagt in 1x voor het theorie examen. De ervaring en kennis die jij bij ons opdoet in 1 ochtend zal je zeer lang bij blijven.

Inschrijven

Dagindeling cursusdag motor theorie Deventer

Heb je je ingeschreven voor de cursusdag motor theorie Deventer? Dan ontvang je een bevestiging en informatie over lestijden. Ook laten we je weten wat je allemaal mee moet nemen. Je krijgt een link toegezonden die toegang geeft tot digitaal lesmateriaal. Hier kun je alvast kennis maken met de onderdelen die we behandelen. Misschien durf je al een oefenexamen te proberen? Het is geen verplichting om vooraf de lesstof in te zien maar de meeste kandidaten stellen het op prijs.

De dagindeling kan licht variëren maar meestal verwachten we je aardig vroeg op de leslocatie in Deventer; om 07.00 uur! De gehele ochtend staat in teken van de leerstof. Er is veel tijd om vragen te stellen en te herhalen. Ook houden we regelmatig een korte pauze. Neem dus maar lekker iets mee om te eten en te drinken. Rond 12.30 uur vertrekken we met de lesgroep naar het CBR.

Inschrijven

Bij het CBR voor motor theorie certificaat.

Aan het einde van de ochtend zit de training motor theorie Deventer er op en vertrekken we naar het CBR. Je plek is gereserveerd en je kennis is up 2 date! Je bent er klaar voor. Na het aanmelden moet je wachten tot je aan de beurt bent. Soms duurt dit even, een mooi moment voor een korte herhaling van de moeilijke vragen.

Als je wordt opgeroepen mag je alleen je ID mee naar binnen nemen. Je mag gebruik maken van een koptelefoon; die hangt aan de muur bij de examenzaal. Je test bestaat uit 50 vragen, waarvan 2 testvragen. Die tellen niet mee. In totaal dien je 44 vragen of meer goed te beantwoorden. Bij een standaard examen heb je daar 30 minuten de tijd voor. Heb je een examen met extra tijd? Dan krijg je 45 minuten om het motor theorie examen af te ronden. De uitslag zie je direct. En? Heb je het examen motor theorie in Deventer gehaald? Dan is je certificaat nog 1.5 jaar geldig.

Inschrijven

Dit zeggen onze cursisten

Klantervaringen

Cursisten beoordelen ons met een 4.9 van 5.

4,9 van 5 ★★★★★
Gebaseerd op 5277 klantervaringen.

👍  Leila Bouykhrichan

Ik heb een dagcursus bij 123Theorie genomen en ben hierdoor in 1 keer geslaagd. Hele fijne duidelijke uitleg. Alles werd heel vaak herhaald waardoor je niks kon vergeten en bij het examen zelf alles makkelijk kon beantwoorden. Aanrader!

Amsterdam, 28 april 2022

👍  Emanuel Gummels

Zonder ook maar iets van ervaring ben ik in een keer geslaagd. Er word goed, duidelijk en leuk de theorie verteld. Ik bedankt de mensen van 123Theorie!

Amsterdam, 28 april 2022

👍  Esmee Schreurs

Heb het vandaag in Enschede gehad met Boris en Leon en het was echt top!! Duidelijke uitleg ook herhaling tussendoor zodat je het echt wist en als je vragen had mocht je het direct stellen echt top cursus!!!

Enschede, 25 april 2022

👍  Milica ‘Cikic’ Rabrenovic

Geslaagd vandaag! 👍
De cursus was erg duidelijk en alles werd goed uitgelegd! Besteee🎉🎉🎉

Utrecht, 25 april 2022

Veelgestelde vragen

Hoelang is mijn theoriecertificaat geldig?
Zodra je je theorie-examen bij het CBR hebt behaald is het certificaat 1,5 jaar geldig.
Ik heb faalangst. Kan ik dan alsnog slagen voor mijn autotheorie?
Wij hebben professionele docenten die al jaren ervaring hebben met leerlingen die faalangst hebben. Ons manier van lesgeven is zeer effectief ook voor leerlingen met faalangst.
Ik heb dyslexie, kan ik de theoriecursus volgen?
Ons cursus is ook geschikt voor leerlingen met dyslexie. Wij zorgen ervoor dat ook leerlingen die dyslectisch zijn zonder problemen het examen kunnen behalen.
Mijn ID-kaart is verlopen of beschadigd, mag ik dan alsnog het examen afleggen?
Op de dag van het examen dien je een geldig legitimatiebewijs te hebben. Dit kan een ID-kaart, paspoort of rijbewijs voor een ander voertuig zijn. Indien je dit niet kan aantonen bij het CBR mag er geen examen afgelegd worden. Ook mogen er geen duidelijke beschadigingen of scheuren in het legitimatiebewijs zitten.
Kan ik met mijn scooterrijbewijs ook het examen afleggen?
Een scooterrijbewijs is ook een officieel identiteitsbewijs, hiermee kan je ook gewoon examen afleggen.
Wat gebeurt er als ik zak voor het theorie examen?
Indien je toch zakt voor het examen, kom je in aanmerking voor een korting. Neem contact op met onze klantenservice hiervoor.
Moet ik me voorbereiden voor de theoriecursus?
Het is raadzaam om je voor te bereiden voor de theoriecursus. Om je optimaal voor te bereiden krijg je van ons huiswerk toegestuurd dat je kan bestuderen. Ook krijg je toegang tot onze online theorie om vast te oefenen met de examenvragen! Eventuele vragen over de oefeningen kun je tijdens de cursus stellen.
Hoe laat beginnen de cursussen?
De meeste cursussen beginnen rond 07:15u. Tijdens de cursus krijg je natuurlijk een aantal pauzes. De cursus is rond 14:00u afgelopen. Na de cursus doe je je examen!
Hoe oud moet ik zijn om de theoriecursus te volgen?
De minimale leeftijd om deel te nemen aan het CBR theorie-examen is 16 jaar. Nadat je het examen hebt behaald is je theoriecertificaat 1,5 jaar geldig.

Bekijk alle vragen

Dagcursus autotheorie

Binnen 1 dag jouw theorie-examen auto halen? Dat kan bij ons! Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen het theorie-examen kan halen! Heb jij dyslexie, faalangst of ADHD? Geen paniek, wij zorgen er gewoon voor dat jij 100% bent voorbereid op het examen!

Plan direct zelf jouw cursus 🗓️

Meld je vandaag nog aan, momenteel loopt er een tijdelijke actie. Voor €99,- kan jij onze theoriecursus volgen en slagen voor jouw theorie-examen! Wacht niet langer en schrijf je direct in!

Inschrijven