Motor theorie Deventer

Slaag in één dag voor de motor theorie-examen bij de grootste opleider van Deventer!

Exclusief CBR-examenkosten

Kies je theoriecursus

Inschrijven
Inschrijven

Het hoogste slagingspercentage

🏆
123-theorie
83%
Overige theoriescholen
61%
CBR gemiddelde
47%
Bron: uitslagen motor 2021 & 2022 (CBR Open Data)

18 cursus- locaties in Nederland

Altijd een leslocatie bij jou in de buurt.

Inschrijven
Locaties waar je een theoriecursus kunt volgen

Meer dan 140.000 leerlingen geslaagd 🏆

Ben jij de volgende?

Het hoogste slagingspercentage

🏆
123-theorie
83%
Overige theoriescholen
61%
CBR gemiddelde
47%
Bron: uitslagen motor 2021 & 2022 (CBR Open Data)

18 cursus- locaties in Nederland

Altijd een leslocatie bij jou in de buurt.

Inschrijven
Locaties waar je een theoriecursus kunt volgen

Meer dan 140.000 leerlingen geslaagd 🏆

Ben jij de volgende?

Dagcursus motortheorie Deventer

Binnenkort lekker toeren langs de Sallandse heuvelrug? Volg onze dagcursus en haal in de middag in 1 keer je motortheorie bij het CBR. Onze dagcursus is geschikt voor kandidaten van 17 jaar en ouder. Je krijgt les in de ochtend en je doet op dezelfde dag examen bij het CBR. En wij regelen alles; van lesmateriaal tot CBR examenplaats. De dagcursus kost 99,- Euro. CBR examenkosten komen daar nog bij. Deze zijn afhankelijk van het soort examen dat je wenst.

CBR examen soorten

Bij het inschrijven voor de cursus motor theorie Deventer kun je ook een CBR examen aanvragen. We hebben diverse plekken vrij snel beschikbaar. Als je via ons een plek wilt reserveren, heb je de keuze uit twee soorten CBR examens:

  • CBR motor theorie examen standaard;
    Dit is voor verreweg de meeste kandidaten de beste keuze. Het examen duurt 30 minuten en de kosten bedragen €41,-
  • CBR motor theorie examen met extra tijd;
    Deze optie is vooral geschikt voor cursisten met dyslexie. Het examen kan voorgelezen worden door de computer. Ook is er 15 minuten extra tijd voor 2 van de 3 onderdelen. De examenkosten bedragen €53,-

Inschrijven

100% focus op het CBR motor theorie examen

Onze training motor theorie Deventer wordt al jaren met groot succes gegeven. De les is van hoge kwaliteit en het lesmateriaal uniek. De les richt zich voor 100% op het CBR examen. Dit houdt in dat de vraagstellingen en opdrachtsoorten gelijk zijn zoals op je aankomende examen. De ervaren docenten weten ingewikkelde zaken helder uit te leggen en hebben veel ervaring. Niet alleen op educatief gebied; ervaring op het gebied van omgang met leerproblematieken of faalangst is ook aanwezig. Meer dan 95% van onze kandidaten slaagt in 1x voor het theorie examen. De ervaring en kennis die jij bij ons opdoet in 1 ochtend zal je zeer lang bij blijven.

Inschrijven

Dagindeling cursusdag motor theorie Deventer

Heb je je ingeschreven voor de cursusdag motor theorie Deventer? Dan ontvang je een bevestiging en informatie over lestijden. Ook laten we je weten wat je allemaal mee moet nemen. Je krijgt een link toegezonden die toegang geeft tot digitaal lesmateriaal. Hier kun je alvast kennis maken met de onderdelen die we behandelen. Misschien durf je al een oefenexamen te proberen? Het is geen verplichting om vooraf de lesstof in te zien maar de meeste kandidaten stellen het op prijs.

De dagindeling kan licht variëren maar meestal verwachten we je aardig vroeg op de leslocatie in Deventer; om 07.00 uur! De gehele ochtend staat in teken van de leerstof. Er is veel tijd om vragen te stellen en te herhalen. Ook houden we regelmatig een korte pauze. Neem dus maar lekker iets mee om te eten en te drinken. Rond 12.00uur vertrekken we met de lesgroep naar het CBR.

Inschrijven

Wall of Fame 🎉

In één keer geslaagd. Ben jij de volgende?

Bij het CBR voor motor theorie certificaat.

Aan het einde van de ochtend zit de training motor theorie Deventer er op en vertrekken we naar CBR Deventer (Duisburgstraat 10, 7418BK, Deventer). Je plek is gereserveerd en je kennis is up 2 date! Je bent er klaar voor. Na het aanmelden moet je wachten tot je aan de beurt bent. Soms duurt dit even, een mooi moment voor een korte herhaling van de moeilijke vragen.

Als je wordt opgeroepen mag je alleen je ID mee naar binnen nemen. Je mag gebruik maken van een koptelefoon; die hangt aan de muur bij de examenzaal. Je test bestaat uit 50 vragen, waarvan 2 testvragen. Die tellen niet mee. In totaal dien je 44 vragen of meer goed te beantwoorden. Bij een standaard examen heb je daar 30 minuten de tijd voor. Heb je een examen met extra tijd? Dan krijg je 45 minuten om het motor theorie examen af te ronden. De uitslag zie je direct. En? Heb je het examen motor theorie in Deventer gehaald? Dan is je certificaat nog 1.5 jaar geldig.

Inschrijven

Lees hier de ervaringen van onze cursisten.

Veelgestelde vragen

Bekijk alle vragen

Dagcursus motortheorie

Binnen 1 dag jouw theorie-examen auto halen? Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen het theorie-examen kan halen! Heb jij dyslexie, faalangst of ADHD? Geen paniek, wij zorgen er gewoon voor dat jij 100% bent voorbereid op het examen!

Plan direct zelf jouw cursus 🗓️

Meld je vandaag nog aan, momenteel loopt er een tijdelijke actie. Voor €99,- kan jij onze theoriecursus volgen en slagen voor jouw theorie-examen! Wacht niet langer en schrijf je direct in!

Inschrijven