Persoon die de tijdelijke aanbieding van €99 aanwijst. Persoon die de tijdelijke aanbieding van €99 aanwijst.
Tijdelijke aanbieding
€179 €99
Tijdelijke aanbieding
€179 €99

Motor theorie Utrecht

Leer op een efficiënte en verantwoorde manier en slaag in één keer voor je CBR auto theorie-examen. Exclusief examen t.w.v. €37

Kies je cursus

Doorgaan

Zoek je een kwalitatieve motor theorie cursus in Utrecht en wil je ook nog eens op dezelfde dag examen doen bij het CBR? Dat kan! Onze dagcursus biedt al vele jaren optimaal resultaat. Met een slagingspercentage van ruim 95% is de kans ongelooflijk groot dat ook jij in 1x zal slagen. Bijkomend voordeel? Naast het volgen van een goede cursus kun je via ons ook je CBR examen motortheorie aanvragen. We hebben vele plekken op korte termijn beschikbaar. Dus, ben je 17 jaar of ouder? Schijf je in!

Biedt een eendaagse cursus wel kwaliteit?

Jazeker. Een dagcursus zorgt ervoor dat je je maximaal inzet. Even gasgeven voor een levenslang resultaat. Maar daarnaast bieden we meer. Onze training en lesmaterialen zijn zeer hoogwaardig en CBR gericht. Dat houdt in dat we dezelfde vragen en woorden gebruiken die je zult krijgen op het examen. Verder werken we met ervaren docenten. Van de kennis die je in 1 ochtend opdoet zul je een leven lang profiteren.

Inschrijven

Dit zeggen onze cursisten

Klantervaringen

Cursisten beoordelen ons met een 4.9 van 5.

4,9 van 5 ★★★★★
Gebaseerd op 5277 klantervaringen.

👍  Leila Bouykhrichan

Ik heb een dagcursus bij 123Theorie genomen en ben hierdoor in 1 keer geslaagd. Hele fijne duidelijke uitleg. Alles werd heel vaak herhaald waardoor je niks kon vergeten en bij het examen zelf alles makkelijk kon beantwoorden. Aanrader!

Amsterdam, 28 april 2022

👍  Emanuel Gummels

Zonder ook maar iets van ervaring ben ik in een keer geslaagd. Er word goed, duidelijk en leuk de theorie verteld. Ik bedankt de mensen van 123Theorie!

Amsterdam, 28 april 2022

👍  Esmee Schreurs

Heb het vandaag in Enschede gehad met Boris en Leon en het was echt top!! Duidelijke uitleg ook herhaling tussendoor zodat je het echt wist en als je vragen had mocht je het direct stellen echt top cursus!!!

Enschede, 25 april 2022

👍  Milica ‘Cikic’ Rabrenovic

Geslaagd vandaag! 👍
De cursus was erg duidelijk en alles werd goed uitgelegd! Besteee🎉🎉🎉

Utrecht, 25 april 2022

Theorie examen aanvragen

Wil je deelnemen aan de motor theorie cursus in Utrecht? Dan begin je met inschrijven. Daarbij kun je het gewenste CBR motor theorie examen aanvragen. Wij bieden twee examen soorten:

  • Regulier motor theorie examen
    Dit is het standaard motor theorie examen. Eigenlijk geschikt voor 99% van alle deelnemers. Examenkosten: 37 Euro.
  • Motor theorie examen met extra tijd
    Dit CBR motortheorie examen biedt 15 minuten extra tijd op de onderdelen inzicht en kennis. Een verstandige keuze bij een dyslexie diagnose. Examenkosten: 49 Euro.

Wil je alleen deelnemen aan de theoriecursus en heb je zelf al een CBR examen gereserveerd? Prima! Je kiest gewoon voor een deelname op de dag van je gereserveerde examen. Is de inschrijving gelukt? Dan ontvang je een mail ter bevestiging. Ook krijg je informatie over de cursusdag, de tijden en wat je mee moet nemen. Eveneens krijg je een link naar onze digitale leeromgeving. Daar kun je de theorieregels doornemen en alvast wat oefenen.

Inschrijven

Hoe ziet de cursus motor theorie Utrecht eruit?

Schrik niet, we verwachten je al vroeg op onze locatie voor motor theorie Utrecht; soms al om 07.00 uur. De gehele ochtend staat de theorie centraal. We nemen de vraagstellingen door, behandelen moeilijke woorden en de zogenaamde ‘instinkers’. Tijdens de lessen is er voldoende tijd voor een pauze. Neem dus iets te eten en drinken mee. Je zult merken dat er een positieve sfeer is en de docenten voldoende tijd hebben om je vragen te beantwoorden. In de middag, rond 12.30 gaan we met de groep naar het CBR alwaar de motor theorie examens plaatsvinden.

Inschrijven

CBR examen motor theorie

Als we aankomen bij het CBR meld je je aan. Vervolgens moet je even wachten tot je nummer op het scherm verschijnt. Je stopt al je spullen in een locker, behalve je ID. Die moet mee naar binnen. Er vindt een laatste ID controle plaats en je krijgt een tafelnummer van de CBR medewerker toegewezen. Ja mag gebruik maken van oordopjes (hangen aan de muur bij binnenkomst). Zodra je je reserveringsnummer intypt en je op start klikt, begint het examen. Voor het standaard motor theorie examen heb je 30 minuten de tijd, voor het examen met extra tijd 45 minuten. In totaal moet je 44 vragen (of meer) positief beantwoorden. Je ziet direct op het scherm wat de uitkomst is. Ben je geslaagd? Dan is je motor theorie certificaat 1.5 jaar geldig.

Inschrijven

Veelgestelde vragen

Hoelang is mijn theoriecertificaat geldig?
Zodra je je theorie-examen bij het CBR hebt behaald is het certificaat 1,5 jaar geldig.
Ik heb faalangst. Kan ik dan alsnog slagen voor mijn autotheorie?
Wij hebben professionele docenten die al jaren ervaring hebben met leerlingen die faalangst hebben. Ons manier van lesgeven is zeer effectief ook voor leerlingen met faalangst.
Ik heb dyslexie, kan ik de theoriecursus volgen?
Ons cursus is ook geschikt voor leerlingen met dyslexie. Wij zorgen ervoor dat ook leerlingen die dyslectisch zijn zonder problemen het examen kunnen behalen.
Mijn ID-kaart is verlopen of beschadigd, mag ik dan alsnog het examen afleggen?
Op de dag van het examen dien je een geldig legitimatiebewijs te hebben. Dit kan een ID-kaart, paspoort of rijbewijs voor een ander voertuig zijn. Indien je dit niet kan aantonen bij het CBR mag er geen examen afgelegd worden. Ook mogen er geen duidelijke beschadigingen of scheuren in het legitimatiebewijs zitten.
Kan ik met mijn scooterrijbewijs ook het examen afleggen?
Een scooterrijbewijs is ook een officieel identiteitsbewijs, hiermee kan je ook gewoon examen afleggen.
Wat gebeurt er als ik zak voor het theorie examen?
Indien je toch zakt voor het examen, kom je in aanmerking voor een korting. Neem contact op met onze klantenservice hiervoor.
Moet ik me voorbereiden voor de theoriecursus?
Het is raadzaam om je voor te bereiden voor de theoriecursus. Om je optimaal voor te bereiden krijg je van ons huiswerk toegestuurd dat je kan bestuderen. Ook krijg je toegang tot onze online theorie om vast te oefenen met de examenvragen! Eventuele vragen over de oefeningen kun je tijdens de cursus stellen.
Hoe laat beginnen de cursussen?
De meeste cursussen beginnen rond 07:15u. Tijdens de cursus krijg je natuurlijk een aantal pauzes. De cursus is rond 14:00u afgelopen. Na de cursus doe je je examen!
Hoe oud moet ik zijn om de theoriecursus te volgen?
De minimale leeftijd om deel te nemen aan het CBR theorie-examen is 16 jaar. Nadat je het examen hebt behaald is je theoriecertificaat 1,5 jaar geldig.

Bekijk alle vragen