Motor theorie Rotterdam

Slaag in één keer voor je CBR motor theorie-examen.

Exclusief CBR-examenkosten

Kies je theoriecursus

Inschrijven
Inschrijven

In 1 dag slagen in Rotterdam/Barendrecht

Wil je snel je motor theorie certificaat behalen? Ben je op zoek naar een kwalitatieve training waarvan je lang profijt hebt? Onze cursus motor theorie in Rotterdam/Barendrecht voldoet aan alle eisen. Het betreft een dagcursus waarbij les en examen bij het CBR op dezelfde dag plaatsvinden. Je hoeft zelf niets te regelen. Wij verzorgen het lesmateriaal en wij kunnen zelfs het CBR motor theorie examen aanvragen. Ook het vervoer van de leslocatie naar het CBR is inbegrepen. Inschrijven kan vanaf 17 jaar. De motor theoriecursus kost 99,- Euro. Eventuele examenkosten komen daar nog bij. Deze zijn afhankelijk van het soort examen je kiest. Wij hebben vele plekken gereserveerd dus je kunt snel terecht.

Inschrijven

CBR motor theorie examen aanvragen

Je kunt bij het CBR zelf je motor theorie examen aanvragen. Helaas zijn de wachttijden enorm. Wil je niet te lang wachten? Dan kies je voor onze cursus motortheorie in Rotterdam met CBR examen! Wij regelen alles voor je. Wel moet je zelf even aangeven wat voor examen je wenst. Bij ons kun je kiezen uit twee examensoorten:

  • Het standaard motor theorie examen
    Dit CBR examen is de standaard en voor bijna alle kandidaten de beste keuze. Je hebt 30 minuten de tijd en er zijn vele plekken beschikbaar. De examenkosten bedragen €41,-
  • Het verlengde examen, met extra tijd
    Het CBR motor theorie examen is vooral geschikt voor cursisten met een dyslexie diagnose of taalproblemen. De theorievragen kunnen worden voorgelezen door de computer. Ook krijg je extra tijd; 15 minuten. Dit is alleen bij de onderdelen inzicht en kennis. De examenkosten bedragen €53,-

Veelal kun je binnen 2 tot 3 weken bij ons terecht voor een training en examen. Deze vinden altijd op 1 dag plaats. Heb je nu zelf een examen gereserveerd? Dan kun je alsnog meedoen met de training motor theorie in Rotterdam.

Inschrijven

Lees hier de ervaringen van onze cursisten.

Kwalitatieve en duurzame training

De training motor theorie in Rotterdam wordt al vele jaren aangeboden. En met groot succes. Van alle kandidaten die onze training volgen slaagt ruim 95% de eerste keer! Niet verwonderlijk. Wij zorgen er continu voor dat onze lesmaterialen relevant zijn en volledig in lijn lopen met de eisen en vraagstellingen die het CBR hanteert. Verder zijn onze docenten zeer ervaren. Zij hebben niet alleen veel leservaring maar beschikken ook over adequate kennis als het gaat om ondersteuning bij faalangst of examenvrees. De opgedane kennis zal je niet alleen bijblijven op de dag van het examen maar vele jaren meegaan!

Online motor theorie oefenen

Om deel te nemen aan de cursus motor theorie in Rotterdam zul je je eerst moeten inschrijven. Na de inschrijving zul je een mail ontvangen ter bevestiging van je dagcursus en eventueel examen. Ook ontvang je een link naar onze digitale lesomgeving. Daar vind je alles over verkeersregels en verkeersinzicht. Ook vind je lesmateriaal om je motor theorie te oefenen en kun je zelfs al wat proefexamens doen. Het van tevoren doornemen van het lesmateriaal is geen noodzaak maar veel cursisten vinden het prettig.

Inschrijven

Wall of Fame 🎉

In één keer geslaagd. Ben jij de volgende?

Dagindeling theorieles Rotterdam/Barendrecht

In onze berichtgeving die je ontvangt na inschrijving zie je ook de exacte tijden terug van de motor theorie cursus. Evenals de items die je mee moet nemen, zoals een geldige vorm van identificatie. Grofweg kun je uit gaan van de volgende dagindeling:

  • 07.00 – 11.30 Training motor theorie Rotterdam, inclusief pauze
  • Rond 12.00 Vertrek met de lesgroep naar CBR Barendrecht (Zwaalweg 1, 2991 ZC Barendrecht).

Tijdens de theorie les worden alle belangrijke zaken behandeld. We staan stil bij moeilijke woorden en lastige vragen. Ook de diverse vraagwoorden die je tegenkomt op het examen zullen we behandelen. Zo nemen we de (single) sleepvraag, de invulvraag, de hotspotvraag, de meerkeuze- en de ja/nee-vraag door. Op die manier kom je niet voor verrassingen te staan.

Inschrijven

50 vragen, minimaal 44 goede antwoorden

Veelal eindigt de motor theorieles in Rotterdam om 11.30 uur. Je hebt dan even de tijd om een broodje te eten alvorens we met de groep naar het CBR examencentrum gaan. Als we daar zijn aangekomen meld je je aan. Dan is het wachten tot je aan de beurt bent. Je spullen, behalve je ID, laat je achter in een locker. Wil je gebruik maken van een koptelefoon? Dan hangt deze aan de muur bij de examenzaal.

In totaal zijn er 50 vragen (inclusief twee testvragen die niet meetellen). Je hebt 30 minuten de tijd en dient minimaal 44 vragen goed te beantwoorden. Bij een motor theorie examen met extra tijd heb je 45 minuten. De uitslag zie je direct. Heb je je motor theorie certificaat gehaald? Dan is deze 1.5 jaar geldig. Nog voldoende tijd om je praktijkexamen te behalen!

Inschrijven

Meet the team

Het succes achter 123-theorie!

Meer over het team
Meer over het team

Veelgestelde vragen

Bekijk alle vragen