Motor theorie Amsterdam

Slaag in één keer voor je CBR motor theorie-examen.

Exclusief CBR-examenkosten

Kies je theoriecursus

Inschrijven
Inschrijven

In 1 dag slagen in Amsterdam

Ben je op zoek naar een goede training motor theorie in Amsterdam? Onze dagcursus met (of zonder) examen is al jaren een groot succes en we hebben vele plekken beschikbaar. De theoriecursus vindt plaats in de ochtend. Daar leer je alles wat je nodig hebt om een positief resultaat te behalen. Aan het begin van de middag vertrekken we met de cursisten naar het CBR voor het motor theorie examen. Je hoort direct of je geslaagd bent!

Is een dagcursus wel goed?
Zeker weten! Ons slagingspercentage is niet voor niets meer dan 95%! De cursus motor theorie zit slim in elkaar en is volledig CBR examen gericht. Dat wil zeggen dat onze aanpak gelijk is aan de vraagstellingen en methoden zoals je die te zien krijgt tijdens het examen. Verder beschikken we over zeer ervaren docenten, modern lesmateriaal en echte proefexamens. De kennis die je bij ons opdoet zal je helpen je motor theorie examen in Amsterdam te behalen en je verder nog jaren bij blijven.

Inschrijven

Lees hier de ervaringen van onze cursisten.

CBR motor theorie examen soorten

Voordat je aan de motor theorie cursus in Amsterdam kunt deelnemen moet je je inschrijven. Dit kan vanaf een leeftijd van 17 jaar. Bij het inschrijven kun je aangeven welk soort examen je wenst. Je hebt de keuze uit:

  • Standaard CBR motor theorie examen
    Dit is een regulier examen om je motor theorie certificaat te behalen. Kosten: €41,-.
  • Verlengd CBR motor theorie examen
    Dit examen is gelijk aan het reguliere examen maar met 15 minuten extra tijd. Een goede keuze als je een dyslexie diagnose hebt. Kosten: €53,-.

Heb je zelf al een examen gereserveerd bij het CBR in Amsterdam? Geen probleem. Je kunt gewoon deelnemen aan de cursus. Na de inschrijving ontvang je van ons een bevestigingsmail. Daarin staat alle info. Waar je moet zijn, hoe laat we je verwachten en wat je mee moet nemen. Ook krijg je toegang tot digitale lesstof en proefexamens. Van tevoren oefenen is geen noodzaak maar voor velen wel fijn.

Inschrijven

Hoe ziet de motortheorie dag eruit?

In de bevestigingsmail die je na inschrijving hebt gekregen zie je de aanvangstijd. Veelal verwachten we je om 07.00 uur op onze theorie locatie in Amsterdam. De gehele ochtend gebruiken we je om je alle kennis te bieden die je nodig hebt. Je kunt de volgende tijdsindeling aanhouden:

  • 07.00 – 11.30 Training motortheorie
  • Vanaf 12.00 Gezamenlijk naar het CBR voor motor theorie examen (vervoer inbegrepen)

Tussendoor is er voldoende gelegenheid om wat te eten en te drinken. In de middag vertrekken we gezamenlijk naar het CBR in Amsterdam (Naritaweg 150, 1043 CA Amsterdam).

Je examenplek heb je via ons of zelf al gereserveerd. Vergeet je geldige ID niet! Daar aangekomen, meld je je aan en is het wachten tot je aan de beurt bent.

Inschrijven

Motor theorie examen

Ben je aan de beurt? Dan word je ID nogmaals gecontroleerd en krijg je een tafelnummer toegewezen. Je kunt ook gebruik maken van oordopjes die bij binnenkomst van de zaal aan de muur hangen. Je zoekt je tafel en voert het reserveringsnummer in. Zodra je op start klikt, begint je motor theorie examen. Voor het standaard examen heb je 30 minuten de tijd, voor het verlengde examen 45 minuten. Het motor theorie examen telt 50 vragen en 2 testvragen. In totaal moet je 44 vragen, of meer, goed beantwoorden. Wedden dat je geslaagd bent? Je motor theorie certificaat is 1.5 jaar geldig; genoeg tijd om nog wat motorrijlessen te volgen en je praktijkexamen te voltooien!

Inschrijven

Veelgestelde vragen

Bekijk alle vragen