Machtigen van de rijschool

Met een machtiging geef je ons toestemming om een examen voor je te reserveren. Dit is binnen een minuut geregeld en is erg belangrijk: zonder machtiging kunnen wij geen examen voor jou reserveren.

Wij krijgen direct bericht van het CBR als de machtiging gelukt is. Je krijgt bericht van ons zodra we je hebben ingepland.

Machtig ons Hoe werkt het?
Machtigen van de rijschool

Hoe werkt het?

Hieronder vind je de stappen om 123-theorie te machtigen voor jouw examen

1. Ga naar mijn.cbr.nl en log hier in met jouw DigiD 2. Klik op ‘Opleider machtigen’ 3. Ga naar ‘Machtiging voor theorie-examen’ 4. Klik op ‘auto', 'motor' of 'bromfiets’ 5. Je bent nu op de pagina ‘Opleider machtigen’ 6. In het bovenste veld vul je je e-mailadres in 7. Onder het kopje ‘Examens’ klik je het vakje ‘Theorie-examen’ aan.
8. CBR-opleidernummer invullen
Bij ‘Zoek je opleider’ klik je het bovenste rondje ‘Zoek op CBR-opleidernummer’ aan. Er verschijnt een pop-up balkje waar je het CBR-opleidernummer 9308R1 moet invullen.
9. Machtigen
Klik op ‘Ga verder’. Er verschijnt een overzicht met alles wat je zojuist hebt ingevuld. Als dit allemaal klopt druk je op ‘machtigen’.
Let op, hier staat onder het kopje ‘Plaats’ de stad Utrecht vermeld. De reden hiervan is dat ons hoofdkantoor in Utrecht is. Dit is dus niet de stad waar jij wordt ingedeeld voor de cursusdag. Tenzij je zelf hebt gekozen om de cursus te volgen in Utrecht.
Lukt het niet of heb je vragen? Je kan ons maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00 bereiken op 085-0601230. Daarnaast kan je mailen naar info@123-theorie.nl of een berichtje sturen naar onze Whatsapp op 0629999962.