Persoon die de tijdelijke aanbieding van €99 aanwijst. Persoon die de tijdelijke aanbieding van €99 aanwijst.
Tijdelijke aanbieding
€179 €99
Tijdelijke aanbieding
€179 €99

Hoe lang is je autotheorie geldig na het behalen CBR examen?

Kies je cursus

Doorgaan

Hoe lang is je autotheorie geldig?

Je wilt natuurlijk zo snel mogelijk je rijbewijs halen. Maar zonder theorie certificaat lukt dit niet. De vraag is alleen; hoe lang is mijn autotheorie geldig en hoeveel tijd heb ik nog over om af te rijden? Het antwoord is: 1 ½ jaar! Dus genoeg tijd om je praktijk te halen. En bijkomend voordeel: bij 123theorie.nl haal je het theorie-examen razendsnel. Je hoeft namelijk maar een halve dag te leren. Hierna ga je direct naar het CBR om de theorietest af te leggen. Profiteer nu van onze actie: Dagcursus autotheorie voor 99,-!

Inschrijven

Dagcursus, ook geschikt bij faalangst

Onze cursus zit slim in elkaar. Ook bij faalangst of dyslexie is de kans van slagen zeer groot. We verwachten je lekker vroeg in ons trainingscentrum op de door jouw gekozen locatie. De docenten stomen je in een ochtend klaar en leren je alleen de dingen die ook echt aan bod komen tijdens het CBR examen. Zo kun je rekenen op:

  • Gevaarherkenning, bestaande uit 25 vragen ( je moet minimaal 13 vragen goed hebben
    tijdens je examen)
  • Verkeersregels & inzicht, bestaande uit 40 vragen ( je moet minimaal 35 vragen goed
    hebben tijdens je examen)

De manier van leren is ontspannen en helder. Rond 14.00 uur aan we samen naar het CBR. Je plek is gereserveerd. Een laatste herhaling en je bent er klaar voor!

Inschrijven

Dit zeggen onze cursisten

Klantervaringen

Cursisten beoordelen ons met een 4.9 van 5.

4,9 van 5 ★★★★★
Gebaseerd op 5277 klantervaringen.

👍  Leila Bouykhrichan

Ik heb een dagcursus bij 123Theorie genomen en ben hierdoor in 1 keer geslaagd. Hele fijne duidelijke uitleg. Alles werd heel vaak herhaald waardoor je niks kon vergeten en bij het examen zelf alles makkelijk kon beantwoorden. Aanrader!

Amsterdam, 28 april 2022

👍  Emanuel Gummels

Zonder ook maar iets van ervaring ben ik in een keer geslaagd. Er word goed, duidelijk en leuk de theorie verteld. Ik bedankt de mensen van 123Theorie!

Amsterdam, 28 april 2022

👍  Esmee Schreurs

Heb het vandaag in Enschede gehad met Boris en Leon en het was echt top!! Duidelijke uitleg ook herhaling tussendoor zodat je het echt wist en als je vragen had mocht je het direct stellen echt top cursus!!!

Enschede, 25 april 2022

👍  Milica ‘Cikic’ Rabrenovic

Geslaagd vandaag! 👍
De cursus was erg duidelijk en alles werd goed uitgelegd! Besteee🎉🎉🎉

Utrecht, 25 april 2022

Theorie examen gehaald? Haal je rijbewijs binnen 1.5 jaar!

Wanneer geslaagd bent voor het theorie-examen dan heb je nog anderhalf jaar om je rijbewijs te halen. Wacht dus niet te lang met je rijlessen, want na 1.5 jaar is je theorie niet meer geldig en moet je opnieuw examen doen.

Niet dat het erg is hoor, want met onze theoriecursus van 1 dag slaag je zekerweten. En je hebt een beetje mazzel want mensen die voor 2011 hun theoriecertificaat behaalden, moesten binnen een jaar hun rijbewijs halen.

Inschrijven

Hoe lang is autotheorie geldig na behalen examen?

‘Hoe lang is je autotheorie geldig’, vragen niet alleen toekomstige automobilisten zich af maar ook de potentiële motorrijders of bromfietsers. Ook voor deze groep geldt eveneens een geldigheidsduur van anderhalf jaar. Zo heeft iedereen gelijke kansen.

Verder geldt voor al deze verkeersdeelnemers dat ze alleen het praktijkexamen kunnen afleggen, als ze in het bezit zijn van een geldig theoriecertificaat. Het is dus wel belangrijk om snel met je praktijklessen te beginnen, zodat je klaar bent voor het examen.

Over de vraag hoelang is je auto theorie geldig, hoef je je dus eigenlijk niet al teveel zorgen te maken. Behalve voor theorie kun je bij veel rijscholen ook lekker snel je praktijkexamen halen. En lukt dat allemaal niet, dan haal je toch gewoon je theorie-examen weer in een dag via 123-theorie.nl.

Inschrijven

Veelgestelde vragen

Hoelang is mijn theoriecertificaat geldig?
Zodra je je theorie-examen bij het CBR hebt behaald is het certificaat 1,5 jaar geldig.
Ik heb faalangst. Kan ik dan alsnog slagen voor mijn autotheorie?
Wij hebben professionele docenten die al jaren ervaring hebben met leerlingen die faalangst hebben. Ons manier van lesgeven is zeer effectief ook voor leerlingen met faalangst.
Ik heb dyslexie, kan ik de theoriecursus volgen?
Ons cursus is ook geschikt voor leerlingen met dyslexie. Wij zorgen ervoor dat ook leerlingen die dyslectisch zijn zonder problemen het examen kunnen behalen.
Mijn ID-kaart is verlopen of beschadigd, mag ik dan alsnog het examen afleggen?
Op de dag van het examen dien je een geldig legitimatiebewijs te hebben. Dit kan een ID-kaart, paspoort of rijbewijs voor een ander voertuig zijn. Indien je dit niet kan aantonen bij het CBR mag er geen examen afgelegd worden. Ook mogen er geen duidelijke beschadigingen of scheuren in het legitimatiebewijs zitten.
Kan ik met mijn scooterrijbewijs ook het examen afleggen?
Een scooterrijbewijs is ook een officieel identiteitsbewijs, hiermee kan je ook gewoon examen afleggen.
Wat gebeurt er als ik zak voor het theorie examen?
Indien je toch zakt voor het examen, kom je in aanmerking voor een korting. Neem contact op met onze klantenservice hiervoor.
Moet ik me voorbereiden voor de theoriecursus?
Het is raadzaam om je voor te bereiden voor de theoriecursus. Om je optimaal voor te bereiden krijg je van ons huiswerk toegestuurd dat je kan bestuderen. Ook krijg je toegang tot onze online theorie om vast te oefenen met de examenvragen! Eventuele vragen over de oefeningen kun je tijdens de cursus stellen.
Hoe laat beginnen de cursussen?
De meeste cursussen beginnen rond 07:15u. Tijdens de cursus krijg je natuurlijk een aantal pauzes. De cursus is rond 14:00u afgelopen. Na de cursus doe je je examen!
Hoe oud moet ik zijn om de theoriecursus te volgen?
De minimale leeftijd om deel te nemen aan het CBR theorie-examen is 16 jaar. Nadat je het examen hebt behaald is je theoriecertificaat 1,5 jaar geldig.

Bekijk alle vragen