Persoon die de tijdelijke aanbieding van €99 aanwijst. Persoon die de tijdelijke aanbieding van €99 aanwijst.
Tijdelijke aanbieding
€179 €99
Tijdelijke aanbieding
€179 €99

Snel slagen? Kies voor de dagcursus autotheorie!

Een rijbewijs geeft je de vrijheid om overal heen te gaan. Maar voor je dat felbegeerde roze pasje in handen krijgt, moet je wel eerst je theorie-examen halen. Bij 123-theorie.nl kost dit weinig moeite. Je haalt je CBR examen namelijk binnen 1 dag met onze speciale dagcursus autotheorie!

Kies je cursus

Doorgaan

Klaar voor je examen met de theoriecursus in 1 dag

Het theoriegedeelte is niet het meest spannende gedeelte van je rijlessen. Toch heb je deze kennis wel hard nodig om veilig de weg op te gaan. Gelukkig ben je bij 123-theorie.nl al binnen 1 dag klaar. We hebben een speciale dagcursus autotheorie ontwikkeld waarbij je optimaal wordt voorbereid op je examen. ’s Ochtends krijg je les van onze ervaren docenten. Aan de hand van echte praktijkvoorbeelden nemen zij de stof met je door. Handige ezelsbruggetjes helpen je om alles te onthouden. Omdat alles 100% examengericht is, ben je in de loop van de dag klaar om het officiële CBR examen af te leggen.

Inschrijven

Dit zeggen onze cursisten

Klantervaringen

Cursisten beoordelen ons met een 4.9 van 5.

4,9 van 5 ★★★★★
Gebaseerd op 5277 klantervaringen.

👍  Annemijn Velde

Een aanrader om te doen. Gaat op een goed vlot tempo, waardoor de informatie goed blijft hangen. Alleen de nodige informatie krijg je, waardoor je het gemakkelijk onthoudt. Ook al zit je in een klas, je krijgt de kans al je vragen te stellen.

Zwolle, 10 oktober 2022

👍  Alida Schoester

Na 7 keer gezakt toch maar gekozen voor een dagcursus. Bij 123 ben ik heel goed geholpen door Matthijs en Aggie. Ik ging met heel veel zelfvertrouwen bij het CBR in Utrecht naar binnen en ben eindelijk geslaagd!

Utrecht, 10 oktober 2022

👍  Nessim Kachoura

Ik heb me motor theorie gedaan bij 123theorie ik ben blij dat ik daar terecht ben gekomen top hulp❤️

Rotterdam, 5 oktober 2022

👍  Bridget Poeder

Na 4 keer gezakt te zijn is het mij met behulp van jullie eindelijk gelukt! Er werd de tijd genomen om alle vragen van iedereen te behandelen. Dankzij 123-theorie kan ik binnenkort racen op de linker baan 😜

Zwolle, 4 oktober 2022

Binnen 1 dag je theorie? Iedereen kan slagen bij onze dagcursus autotheorie

Soms heb je net even wat meer begeleiding nodig. Misschien heb je last van faalangst waardoor een examen al snel problemen oplevert. Maar ook ADHD en dyslexie kunnen een groot obstakel zijn. Gelukkig kan iedereen slagen met de unieke lesmethode van 123-theorie.nl. Je krijgt gewoon wat extra begeleiding zodat je vol vertrouwen aan het examen begint. Dankzij onze effectieve theoriecursus in 1 dag slaagt 95% van de cursisten al in één keer. Dat wil jij toch ook?

De dagcursus autotheorie wordt gegeven in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Arnhem, Breda, Eindhoven en Deventer. Krijg jij al zin om te beginnen? Meld je dan snel aan!

Inschrijven

Veelgestelde vragen

Heb ik garantie op slagen?
Als je goed Nederlands spreekt en je doet goed mee tijdens de les, slaag je normaal gesproken dezelfde dag nog. We kunnen het natuurlijk niet keihard beloven, want wij mogen niet met je mee naar binnen om het examen te maken. De antwoorden invullen moet je uiteindelijk zelf doen. Wij zorgen ervoor dat je al die antwoorden weet, omdat je soortgelijke vragen geoefend hebt tijdens de les. Mocht je het door de zenuwen toch niet halen, dan mag je bij ons herkansen met een mooie korting.
Moet ik me voorbereiden voor de theoriecursus?
Wij gaan je op de cursus alles van A tot Z uitleggen. Om je extra te helpen krijg je meteen na je aanmelding toegang tot onze online theorie om vast te oefenen met de examenvragen! Dit zit al bij je dagcursus inbegrepen! Zo wordt de kans om in 1 dag te slagen extra groot! Eventuele vragen over de oefeningen kun je tijdens de cursus stellen.
Hoe kom ik na de cursus bij het CBR?
Als het CBR op loopafstand is, wandel je samen met de docent naar het CBR. Je kunt dan natuurlijk nog even je laatste vragen stellen. Als het CBR niet op loopafstand is, zorgen wij dat er ruim op tijd een taxi klaarstaat naar het CBR. De taxi zit bij de dagcursus inbegrepen!
Mijn ID-kaart is verlopen of beschadigd, mag ik dan examen doen?
Op de dag van het examen moet je een geldig legitimatiebewijs hebben. Dit kan een ID-kaart, paspoort of rijbewijs voor een ander voertuig zijn. Als je dit niet hebt, mag je geen examen doen bij het CBR. Ook mogen er geen duidelijke beschadigingen of scheuren in het legitimatiebewijs zitten.
Wat is het adres van de cursus?
Wij geven les in 18 steden in Nederland. Onze leslocaties zijn altijd in de buurt van het CBR en zijn altijd goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. Het adres voor jouw cursus krijg je direct van ons via de mail als we je examen hebben gereserveerd.
Ik heb dyslexie, kan ik de theoriecursus volgen?
Onze cursus is heel geschikt voor leerlingen met dyslexie. Wij zorgen ervoor dat de lastige vragen en moeilijke woorden en zinnen van het examen op een simpele manier uitgelegd worden. Hierdoor weet jij na de cursus precies hoe je de examenvragen moet lezen.
Ik heb faalangst. Kan ik dan alsnog slagen voor mijn theorie?
Wij hebben professionele docenten die al jaren ervaring hebben met leerlingen die faalangst hebben. Ons manier van lesgeven is zeer effectief ook voor leerlingen met faalangst. De docent gaat zelfs met je mee naar het CBR, om jouw laatste vragen te beantwoorden en zenuwen weg te nemen.
Hoe laat beginnen de cursussen?
De meeste cursussen beginnen rond 07:15u. Tijdens de cursus krijg je natuurlijk een aantal pauzes. De cursus is rond 14:00u afgelopen. Na de cursus doe je je examen!
Hoelang is mijn theoriecertificaat geldig?
Zodra je je theorie-examen bij het CBR hebt behaald is het certificaat 1,5 jaar geldig.

Bekijk alle vragen